چجوری به سگم یاد بدم تنها بمونه؟!

مقدمه:

زندگی در آپارتمان همراه سگ چالش‌های جالبی داره، که یکی از مهم‌تریناش عادت دادن به تنها موندن سگتنه.. البته می‌تونی با دقت و مشورت با مربی سگ می‌تونی بهش یاد بدی چطوری تو زمان تنهایی از پس خودش بر بیاد. تو این  مقاله برات توضیح میدم برای عادت دادن سگت به تنهایی چه آموزش‌هایی لازمه.

 

چرا سگم باید به تنهایی عادت کنه؟!

یاد گرفتن و آموزش به تنهایی برای سگت می‌تونه خیلی مفید باشه و بهش کمک کنه تا تو تنهاییش با خیال راحت و آرامش توی خونه‌ بمونه. این می‌تونه به سگت کمک کنه تو تنهاییش نگران نباشه و از خونه‌ی خودش لذت ببره.همچنین، با آموزش تنها موندن به سگت می‌تونی بهش یاد بدی که تو تنهاییش رفتار مناسب رو رعایت کنه.

‌توجه به این نکته هم خیلی مهمه که سگت‌رو از اضطراب و استرس زیادی که ممکنه در حالت تنهایی تجربه کنه دور کنی و بهش مقابله با استرس رو یاد بدی، با یادگیری تنها موندن، می‌تونی به سگت کمک کنی که با این شرایط بهتر کنار بیاد و با تدریج اضطرابش رو کاهش بده.

نکات مثبت و منفی تنها موندن سگ در خانه

یکی از نکته‌های مثبتش اینه که سگاهم نیاز به تنهایی دارن و بدشون نمیاد بعضی وقتا تنها باشن از طرفی وقتی شما خونه نیستین احتمالا زمان بیشتری استراحت می‌کنه و این به شارژ مجددش کمک می‌کنه.. البته، ممکنه سگی که به تنهایی عادت نداره تو تنهاییش خیلی خطرات برگشت ناپذیری مثل: آسیب زدن به خودش و محیط و… بسازه.

سگ چند ساعت می‌تونه تنها بمونه؟

سگ با توجه به سن، سطح فعالیت و آموزش‌هایی که دیده و همچنین اندازه‌ی خونه می‌تونه از 4 تا 6 ساعت تنها باشه و آموزش درست می‌تونه خیلی روی این زمان تاثیر بذاره.. تا حد امکان سعی کن برای سگت وقت بذاری و تنهاش نذاری به هرحال تمام داراییش تویی…


آموزش ها و نکات لازم برای  تنها موندن سگ

انتخاب نژاد مناسب:

در انتخاب سگ آپارتمانی، نژاد بر اساس شرایط آپارتمان و تواناییت در رسیدگی باید انتخاب بشه. مثلا اگه فضای محدودی داری،  نگهداری از نژادهای کوچیک و با سطح فعالیت کمتر مثل شیتزو، پامرانیان و مالتیز بهتر و راحت‌تره و اگه فضای بزرگی داری می‌تونی نژادهای بزرگتر مثل چاوچاو، پودل و… رو انتخاب کنی. البته باید وسایل اولیه و مورد نیاز مثل: باکس حمل، جای خواب استاندارد و وسایل بازی و پارک فلزی که در آموزش کمکت می‌کنه تهیه کنی..

آموزش جای دست‌شویی:

یکی از نکات مهم در تربیت سگ آپارتمانی، آموزش رعایت نظافته مثل آموزش جای دست‌شویی، تا حد امکان سعی کنید جای دست‌شوییش رو دورتر از جایی که خودتون هستین تعریف کنین مثل دست‌شویی و حمام که حس بهتری ایجاد بشه..احتمالا خودشم اینجوری راحت‌تره 🙂 در ادامه این آموزش رو کوتاه و مختصر برات توضیح میدم ولی بهتره برای آموزش سگت با یه مربی متخصص و رفتار شناس حیوانات صحبت کنی که وقت کمتری ازت بگیره و نتیجه بهتری بده..

آموزش فرمان‌های پایه:

آموزش فرمان‌های پایه مانند نشستن، خوابیدن، بمان و بیا به سگ آپارتمانی کمک می‌کنه تا روش کنترل بیشتری داشته باشی، یکی از این راه‌ها اینه که روی رفتار مناسبش تشویقش کنی و وقتی رفتار بدی داشت بهش بفهمونی که رفتارش خوب نبوده و از جایزه خبری نیست..

مدیریت استرس و آرامش:

در محیط آپارتمان، مدیریت استرس و آرامش برای سگ خیلی خیلی مهمه. در آموزش سگ به تنهایی کنترل تنفس و آرامش رو یادش بده تا موقعی که هیجان زده شد بتونه استرسشو کنترل کنه. تمرین‌ نشستن و ماندن در جای مناسب هم اهمیت زیادی داره و تا حد زیادی در کنترل استرس بهش کمک می‌کنه.

 

نکات پایانی:

اگه می‌خوای خودت تنها موندن رو به سگت آموزش بدی صبور باش، در زمان آموزش، به سگت عشق و توجه کافی بده و با استفاده از روش‌های مناسب و منابع معتبر، خیلی آروم و با دقت آموزشو پیش ببر. در صورت نیاز، با متخصصا و مربیای حرفه‌ای مشورت کن تا بهترین راه حل برای تربیت سگ آپارتمانی ‌رو جلوی پات بذاره.

یادت نره مشاورین مجموعه‌ی ما هر روز درخدمتتون هستن و کافیه تماس بگیری تا بهت مشاوره کامل و حرفه‌ای بدن

 

 

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *